Apples planer for stua er klar: å skape et aktivt utviklermiljø for Apple TV før de eventuelt lanserer sin nye TV og/eller annen ny maskinvare.

Annonse


– Apple-TV minst ett år unna

Ryktene om et TV-sett fra Apple fortsetter i forkant av CES-messen, selv om Apple ikke kommer til å være der, og ingen venter noen store TV-annonseringer fra selskapet i nærmeste fremtid.

Kan være en stund til
USA Today har vært i kontakt med analytikere og kilder hos Apple, og roer ned praten om at en «iTV» nærmer seg kunngjøring. I følge analytikere er det ingen indikasjoner på at Apple har bestilt produksjon av paneler, så en slik TV er minst ett år unna markedet.

Andre eksperter peker også på utgivelse i 2013.

I all hemmelighet
Det som er spennende er at en kilde som tidligere jobbet hos Apple forteller til USA Today at designeren Jonathan Ive har en lekker 50-tommers iTV stående på laboratoriet sitt (som vi trodde omtrent ingen fikk slippe til?). Det konkluderes med at Apple vurderer å lansere en såpass stor TV, i tillegg til mindre modeller på 42 tommer, som tidligere er blitt omtalt.

Annonse


De øvrige spesifikasjonene kilden snakker om er kjent fra før: WLAN, iCloud, AirPlay og Siri er blant stikkordene.

Artikkelen nevner også at selveste Steve Wozniak, en av Apples grunnleggere, forventer en TV-lansering fra selskapet, da stua er stedet der alle dagens Apple-produkter samles, og en TV er en logisk fortsettelse av denne tankegangen.

Spennende.

Kilde:
USA Today

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse