ipad3

Annonse


– To nye iPads neste år

Ikke alltid korrekte DigiTimes mener å ha kilder med nære bånd til Apple. De hevder nemlig at Apple skal lansere intet mindre enn to nye iPads neste år.

Super-batteri?

Den ene av de to nye iPadene skal være myntet på det øvre prissegmentet, mens den andre blir priset sånn midt i mellom. Den store nyheten skal være at Apple går fra 6579 mAH til hele 14,000mAH-batterikapasitet.

Om de har klart å effektivisere batteribruken ytterligere, kan det bety nærmere 20 timer batterilevetid, selv med kraftigere maskinvare. Både iPad 1 og iPad 2 er best i klassen med 10 timer batterilevetid.

Les også: – Slik blir iPhone 5.

Annonse


Apple vender tilbake til MacWorld?

Det som får en til å tvile på rapporten er at kildene skal ha det til at Apple skal vise frem produktene på Macworld/iWorld, sent i januar, en messe de ikke har vært tilstede på på to år. Den gang trakk de seg helt ut.

Vittig isåfall, med tanke på at Microsoft akkurat har trukket seg ut av CES.

Det har også tidligere blitt ryktet en iPad med mindre skjerm (7.85″), men dette skjer nå tydeligvis ikke ifølge samme rapport. Apple holder seg til 9.7″ (noe mindre er ikke optimalt ifølge Steve Jobs), men øker oppløsningen fra 1024×768 til 1536×2048.

Samsung lager A66

Hva angår ytelsen har/får de nye iPadene trolig Apples A6-brikke, som fortsatt produseres, i Texas, av erkerival Samsung, et selskap Apple fortsatt er i en heftig patentstrid med.

Også kameraene skal være bedre i iPad 3 (eller 4). 5 og 8MP skal nemlig være på plass. Apple skal allerede ha startet å fase ut iPad 2 for å gjøre seg klare til januar-lanseringen av den nye, eller de nye iPadene.

Det er også godt mulig nye iPad blir tykkere grunnet økt batterikapasitet, i hvert fall en av modellene. Dette fordi det har dukket opp en tykkere hjem-knapp som visstnok skal stamme fra en iPad 3-prototype.

Kilder:
DigiTimes
9to5mac.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse