Med Ribbon.

Annonse


Slik ser Windows 8 ut nå

I januar ventes det at Microsoft skal vise frem Windows 8 i beta-versjon på CES-messen.

Fire nye bilder

Og i februar er det ventet at alle, og ikke bare utviklere og Microsoft-partnere, kan laste ned den første beta-versjonen av Windows 8, den største oppdateringen av selskapets OS siden Windows 95 hva angår måten brukeren tilnærmer seg Windows-opplevelsen på.

Nå har det lekket fire bilder av det som trolig er en relativt ny byggversjon; 8172.

Slik blir Windows 8

Det er PCBeta som har fått tilgang til bildene som skal være en grein på den siste stammen (pre-beta) før Microsoft går over til å kun bygge nye versjoner under beta-stammen.

Annonse


Fra det kan vi hente at de skjermbildene du ser i denne saken kommer til, i stor grad, å gjenspeile hvordan det endelige brukergrensesnittet blir. Klart, det vil fortsatt bli gjort endringer i mange måneder fremover, men disse blir mindre og kan nok klassifiseres som polering.

Ribbon er med

Legg også merke til at Ribbon-grensesnittet i den gode gamle Windows-drakta er med. Det er et av de mest kontroversielle valgene Microsoft har gjort da de går tilbake til design-prinsipper som ble svært kritisert når Ribbon for første gang dukket opp, nemlig i Office.

På den ene siden er Metro helt fersk, sexy og elegant, og på den andre siden finner vi det gamle Windows-skrivebordet som har fått implementert et nokså gammelt, og som sagt, kontroversielt design-element (som heldigvis kan skjules, men ikke fjernes).

Kilde:
PCBeta

192723myomgjcmowejjmmk
(Ill.: PCBeta)
192848qsblp4qq4q44u55a
(Ill.: PCBeta)
Uten Ribbon.
(Ill.: PCBeta)
Med Ribbon.
(Ill.: PCBeta)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse