Dette bildet er ikke fra Kina, men derimot fra den norske prestasjonen av Windows Phone 7.5. I forgrunnen Global Account Technology Officer Petter Merok.

Annonse


– Windows Phone-eiere mest fornøyd

Det er svært få som har en Windows Phone, men de som har en veldig fornøyde.

Få kjøpere – høy kundetilfredshet

Det kommer frem i en undersøkelse utført av costumerthink.com. I undersøkelsen ble i overkant av 80 000 personer spurt om hva de synes om sin smartmobil.

I testen har de fokusert på 42 mest testede mobilene (testet minst 100 ganger i 2011). Det viser seg at Windows Phone-kunder er mer fornøyd med sitt valg enn både Apple og Android-eiere, to populære plattformer i Norge.

Windows Phone: 1 prosent

De tre viktigste kritikerne (sortert i rekkefølge) for eierne av en smartmobil er pålitelighet, brukervennlighet og batterilevetid som siste. Pris er langt nede på listen, på tiendeplass faktisk, mens musikkspilleren på en mobil kommer på ellevte.

Annonse


Av de 82 620 spurte er Android definitivt størst etterfulgt av iOS:

Android: 75 prosent.
iOS: 17 prosent.
BlackBerry: 5 prosent.
Symbian: 2 prosent.
Windows Phone: 1 prosent.

Windows Phone på topp

Om det skyldes lave forventinger grunnet Microsofts noe frynsete rykte som mobil-maker (Windows Mobile), og det er derfor tallet er enda høyere når folk blir positivt overrasket, er vanskelig, om ikke umulig å måle.

Det er uansett ikke tvil om at de få som har skaffet seg en Windows Phone liker den uansett hvordan man vrir og vender på det.

1. Windows Phone (1.31)
2. BlackBerry (1.28)
3. iOS (1.26)
4. Android (1.18)
5. Symbian (1.01)

Kilde:
Customerthink

Ave-Customer-Satisfaction-by-OS (1)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse