Googles arbeidende styreformann Eric Schmidt skal prøve å overbevise nordkoreanske myndigheter om at Internett er en god ting.

Annonse


Schmidt: – Snart kommer Google-nettbrettet

Google-styreformann, og tidligere daglig leder, Eric Schmidt, har avslørt til den italienske avisa Corriere della Sera at Google-nettbrettet kommer.

4.0 endelig ferdig

Android-nettbrettene har ikke akkurat tatt markedet med storm, mye grunnet at Google har slitt med å levere et fullverdig nettbrett-OS. Nå som Android 4.0 (som er både mobil og nettbrett-OS i ett) er ferdig og allerede i versjon 4.0.1 er det på tide å fokusere på maskinvare.

Og det er akkurat det som nå endelig skjer. Til avisa avslørte han at et Google-nettbrett kommer innen seks måneder.

– Av høyeste kvalitet

Nå er vi ikke stødige i italienske og Google Translate har et langt stykke å gå, spesielt når det gjelder ofte lite konkret snakk fra toppsjefer, men ifølge oversettelsen skal Schmidt ha sagt at Google innen seks måneder «har planer om å markedsføre et nettbrett av høyeste kvalitet».

Annonse


Om det er Google som skal produsere nettbrettet eller om de overlater det til Samsung (som akkurat har lansert Samsung Galaxy Nexus med Android 4.0) eller en annen produsent, vites derfor ikke. Uansett: spennende.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse