2481328756

Annonse


De vet hva du har lastet ned

Ved hjelp av en enkel IP-scanning vet youhavedownloaded.com hva du eller noen på samme nett som deg hva som har blitt lastet ned på torrent-nettsider.

– Vi lagrer 20 prosent av pirat-trafikken

Nettsiden gir nok mange litt av en støkk. Det første som møter en er en liste over hvilke filer som er lastet ned på nettet du bruker når du besøker nettsiden.

Så, deler du nett med andre er nok det grunnen til at det dukker opp pirat-filer selv om du er så lovlydig som bare det. Den russiske tjenesten mener de har informasjon på over 51 millioner nett-brukere og at de lagrer 20 prosent av alle offentlige nettlastinger i sin database.

Skremmer piratene

Nettsiden bruker kun informasjon som er offentlig tilgjengelig fra før av, men ingen har tidligere gjort alt så lett tilgjengelig og så «in your face».

Annonse


Selv om alt, som de selv påstår, er offentlig tilgjengelig (og at de derfor ikke har noe påbud om å fjerne deg fra basen) tilbyr de dette, men det krever at du logger inn på din Facebook-konto.

Trykker man «Remove Me!» får man opp en tekst som starter slik for så å måtte logge inn på Facebook:

«Hva er i veien? Er du modig nok til å stjele musikk, filmer og programmer, men bare fordi du trodde du ikke skulle bli oppdaget?»

Kilde:
IDG.se

Statistikk fra youhavedownloaded.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse