wind 8 setup

Annonse


Nå blir også installasjonen enklere

Det er allerede godt kjent at mange store endringer er på vei i Windows 8.

Nå snakker Microsoft om enda en nyhet som skal gjøre opplevelsen mer behagelig og strømlinjeformet.

Nemlig installasjonen, en prosess som tradisjonelt tar mye tid og innebærer mye oppsett.

Enkelthet
I Windows 8 skjer det hele raskere og krever mindre oppmerksomhet fra brukeren. Når du skal oppgradere fra Windows 7, skannes først hele maskinen din, og du får informasjon om hvilke av dine applikasjoner og enheter vil fungere. Det påpekes at det aller meste som funker på Win 7 skal også funke på den nye versjonen – men unntak kan forekomme.

Annonse


Deretter lastes de nødvendige filene ned, og du må velge en del parametre som er relevante for installasjonen.

Krever mindre
Resultatet, i følge Microsoft, er en prosess som på sitt raskeste tar bare 11 klikk med musa. 82% færre enn når man installerer Windows 7. Ikke minst presenteres hele prosessen som en helhetlig visuell opplevelse. I Windows 7 går du gjennom opptil fire forskjellige hjelpere og opptil 60 skjermer for å få installert.

Det høres lovende ut. Du kan lese hele den detaljerte gjennomgangen av installasjonsprosessen hos Microsoft.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse