Blir iTunes helt ny i løpet av året?

Annonse


Nå tilspisses musikk-krigen

Tjenesten er dessverre foreløpig kun tilgjengelig i USA. Men når det er sagt er det en spennende utvikling, der Apple prøver å utfordre de stadig mer etablerte streaming-konkurrentene.

Ingen opplasting
iTunes Match er uten tvil interessant: Det innebærer at hele musikkbiblioteket ditt blir skannet, iTunes matcher sangene du har liggende lokalt, og gir deg tilgang til høykvalitets-utgaver av disse låtene via iCloud. Det betyr at du ikke trenger å laste opp noe som helst, og enda bedre – det spiller ingen rolle hvor musikken du har liggende kommer fra. Match skiller ikke mellom musikk rippet fra CDer eller hentet via andre, mindre lovlige kilder.

Det hele koster 25 dollar i året. All musikken som blir matchet kan spilles av på alle iPads, iPhones, iPod Touch, Macer og PCer.

Vi må vente
Som sagt, kun USA støttes til å begynne med, men vi håper naturligvis på en lansering i Norge om ikke så fryktelig lenge.

Annonse


iTunes Match slippes bare dager før Google skal avduke sin nye musikktjeneste på onsdag. Så det blir spennende å se hva konkurrenten kommer med.

Kilde:
Gizmodo

Annonse