scmidht

Annonse


– Microsoft er redd for Android

Det er ikke bare Apple og Samsung som krangler for tiden. Også Google og Microsoft har barket sammen når det gjelder mobile enheter.

Bitre fiender
Microsoft gikk i august til søksmål mot Google-eide Motorola fordi de mener flere av deres modeller harv tjuvlånt patenter fra Microsoft.

Som kjent var Motorola solid plantet i Windows Mobile-familien før de ble et Google-selskap. Like før oppkjøpet forlot de Microsoft-skuta til fordel for Googles Android.

Microsoft er fortsatt bitre for dette.

Annonse


– Forteller ikke sannheten
Googles styreformann og tidligere toppsjef Eric Schmidt kunne derfor ikke dy seg da han møtte sørkoreansk presse i går.

– Microsoft forteller ikke sannheten når det gjelder denne saken. De bruker taktikk for å skremme folk fordi de selv er skremt av Androids suksess, sa han.

– Android kom først
Google er også uvenner med Apple, og var særdeles uvenner med nå avdøde Steve Jobs. Like før han døde sverget Steve Jobs på at skulle bruke alt – inklusive hele Apples milliardformue – på å ødelegge Android.

Schmidt ville ikke kommentere denne uttalelsen direkte, men gjorde pressekorpset oppmerksom på at utviklingen av Android faktisk startet før iOS var påtenkt. Samtidig benyttet han anledningen til å slutte seg til alle de som mener Steve Jobs var en fantastisk person.

– Fullt navn er en uting
I Sør-Korea er anonymitet på nett forbudt, og Google har svart med å stenge ute sørkoreanere som vil legge ut videoene sine. Det har ført til at mange operer med falsk nasjonalitet.

Schmidt oppfordret sørkoreanske myndigheter til å lempe på disse bestemmelsene, for å komme på linje med resten av den demokratiske verden.

Kilde:
Neowin.net

Annonse