mac_diverse

Annonse


– Alle Apple-produkter blir nye

Selv om Steve Jobs ikke er blant oss mer, kommer Apple ikke til å stoppe opp i utviklingen.

Full overhaling
Skal vi tro nettstedet digitimes.com (ikke fullversjon av artikkelen) får vi se nye versjoner av samtlige Apple-produkter i 2012. Men dessverre ingen helt nye produkter, ser det ut til.

Ifølge nettstedet, som sier de har sine opplysninger fra kilder i Apples forsyningskjede, kommer det ny iPad allerede i mars neste år.

iPad 2S?
Denne vil imidlertid ikke være en iPad 3, men derimot en oppgradering av iPad 2. Med andre ord tilsvarende oppgraderingen av iPhone 4 til 4, i påvente av iPhone 5.

Annonse


Ifølge nettstedet har Apple spurt sine produsenter om å utvikle nye skjermer og LED-lyskilder til to prototyper av iPad kalt J1 og J2.

iPhone 5 kommer
iPhone 5 vil etter all sannsynlighet komme i løpet av 2012, men det er usikkert når. Trolig vil Apple vente til iPhone 4S sitt potensiale er tatt ut.

Det har også vært nevnt at Apple vil vente til 4G (LTE) er bedre utbygd.

Nye materialer?
Ny utgave av den stasjonære iMac kommer i siste halvpart av året, stadig ifølge digitimes. Vi kan også forvente en ny utgave av MacBook Air.

Ifølge tidligere spekulasjoner kommer Apple snart til å skifte chassis-materiale og farge både på sine stasjonære og bærbare maskiner. Ifølge den samme konklusjonene kommer derimot formen til å bli beholdt inntil videre.

Bare Air?
MacBook Pro-serien ble nylig oppgradert, så her blir det trolig ingen endringer.

Dessuten tror mange at det kommer utgaver av Air med større skjerm, og at Pro-serien dermed blir faset ut.

Kilde:
Cnet.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse