nokia-kinetic-display-bendy-screen-demo-0

Annonse


Sjekk denne fleksible skjermen!

Nokia viste i går endelig frem sine to første Windows Phone-telefoner, og de er fine nok de. Men på det samme eventet hadde selskapet en prototype av noe mer kuriøst. Nemlig en skjerm som kan vris i alle retninger, noe som faktisk lar deg navigere gjennom menyene.

Rør på deg
Ved å utføre spesifikke bevegelser med skjermen kan man for eksempel manøvrere til spesifikke menyvalg, eller zoome inn på bilder. Ved musikkavspilling kan man skippe låter eller sette på pause.

Kommer det noensinne?
Prototypen som ble vist frem har en lekker skjerm på fire tommer, men utover dette er det bare en prototype. Og Nokia sier selvsagt ingenting om dette blir noensinne lansert som et endelig produkt, selv om konseptet har vært under utvikling i et par år. Men interessant, det er det.

Kilder:
Cnet
Pocket-Lint

Annonse