geqgeq

Annonse


Dette har du savnet på iPaden

Ingen vet (det er i hvert fall ingen teknisk hindring for dette) hvorfor Apple valgte å deaktivere fler-berørings-gester og AirPlay Mirroring i iOS 5 til iPad 1.

Endelig

Men hvem bryr seg, for nå er det mulig å aktivere den svært nyttige funkjonen og det beste: du trenger ikke jailbreake.

Det er to måter å gjøre det på, en for Mac og en for Windows. Mac-varianten er lettest, men Mac er det jo ikke alle som har.

Redsn0w fikser jobben i OS X

ITavisen.no tar intet ansvar for feil på maskin og/eller iPad eller andre enheter tilkoblet din maskin om du velger å bruke følgende programmer og følge instruksene.

Annonse


Bruker du Mac laster du ned en modifisert versjon av jailbreak-verktøyet Redsn0w her. Denne versjonen jailbreaker ikke iPaden din, men aktiverer fler-berøringsgestene i iOS 5 og AirPlay Mirroring.

Pakk ut Redsn0w og kjør programmet. Programmet viser deg hvordan du kjører iPaden i DFU-modus.

Ikke få noia…

Ikke bli nervøs om iPaden tar noen omstarter, det er meningen. Det spiller heller ingen rolle om du krysser av en eller flere valg i Redsn0w, den gjør bare det samme hver gang: aktiverer flerberøringen og speiling av bilde-ut.

Har du ikke tilgang til OS X bruker du denne veiledningen for å aktivere de samme funksjonene, men med Windows som klient.

Oppdatert: Bruk denne Redsn0w-versjonen til Windows.

Slik går du frem i OS X:

Kilde:
Lifehacker

Når hacken er utført aktiverer du flerberørings-gestene fra innstillingene. Du har da også AirPlay Mirroring mot Apple TV.
(Ill.: Lifehacker)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse