obj.phpi

Annonse


Så mange vil ha Windows 8-nettbrett

Selv om markedet nå har forholdsvis mange nettbrett å by på er det mange som venter på at Microsoft for alvor skal bli med på moroa.

Fire av ti vil ha, uten å ha testet

For en undersøkelse utført av «Boston Consulting Group» avslører at fire av ti ville velge Windows som deres nettbrett-OS.

Analyseselskapet synes, og det nok med rette, at det er overraskende mange som vil ha et Windows 8-nettbrett til tross for at ingen har sett en, rent bortsett fra prototyper vist frem for bransje-folk og journalister.

Nytt OS, god ytelse

Mye av grunnen er nok at Windows 8 har overrasket bransjen og forbrukere svært positivt. Det er helt tydelig den nye design-plattformen og hastigheten OSet ser ut til å levere på maskiner med beskjeden maskinvare har gitt mersmak. Og ikke minst det at den støtter ARM-brikkesett.

Annonse


Det er også slik at Microsoft er tungt inne i forretningsmarkedet og at mange stor-kunder som kjører Windows og Windows Server-miljøer har lyst på et nettbrett som fungerer sømløst med nåværende plattform og ikke minst maskinvare-kontrakter.

Øker markedet for nettbrett

Gruppen som har analysert tallene tror ikke Apple vil miste eller gå under 75 prosent markedsandel, men at Microsoft vil ekspandere markedet grunnet grunnene nevnt over.

Ikke minst fordi Dell og Lenovo vil starte salget av Windows 8-nettbrett sammen med Windows 8 stasjonære maskiner.

Kilde:
Channelnomics

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse