Sonys Bravia-TVer er ikke lenger markedsledende.

Annonse


Har du en Sony Bravia?

Oppdatert informasjon: Det stemmer ikke, som ITavisen.no først ble informert om, at det blir utført inspeksjon:

«I Norge vil dette bli behandlet som vanlig garantiservice, hvor TV-en i noen tilfeller må bringes / sendes inn til et av Sonys servicesentre, ettersom Sony ikke vil ha mulighet til å komme hjem til alle.» Dette melder Sonys presseselskap i Norge.

Sony har endelig korrekt informasjon for norske eiere av en rekke Bravia TVer solgt i 2007 og 2008 som inneholder en potensielt svært farlig feil. Dette kunne ITavisen.no melde i dag.

Disse modellene er berørt i Norge

Visse komponenter i TVen kan nemlig smelte, det er oppdaget 11 slike tilfeller i Japan. Nå har ITavisen.no endelig mottatt informasjon om hva som skjer i Norge for berørte kunder.

Annonse


Er du eier av en eller flere av TVene besøker du denne nettsiden for å avtale inspeksjon. Nettsidene er i skrivende stund utilgjengelige.

Følgende modeller er berørt i Norge:

* KDL-40D3400
* KDL-40D3500
* KDL-40D3550
* KDL-40D3660
* KDL-40V3000
* KDL-40W3000
* KDL-40X3000
* KDL-40X3500

Sony påpeker: «Rundt 630 000 TV-er har blitt solgt i Europa (dvs. maks 50 000 i Norden) uten at noen hendelser har blitt rapportert her.»

– Ikke snakk om tilbakekalling

Informasjon fra Sonys informasjonselskap i Norge, Navigator Kommunikasjon:

«Dette dreier seg ikke om en tilbakekalling – heller ikke i Japan – men om oppstart av et serviceprogram for TV-modellene det gjelder. Ordet tilbakekalling ble dessverre feilaktig brukt av Reuters i Japan, og denne oppfatningen har derfor spredd seg videre.

Serviceprogrammet innebærer at teknisk personale fra Sony vil komme hjem til berørte kunder som ønsker det for å inspisere og om nødvendig reparere TV-en (selvfølgelig helt kostnadsfritt).»

Er du eier av en eller flere av TVene besøker du denne nettsiden for å avtale inspeksjon.

Sonys support-nettside er i skrivende stund (15:00) utilgjengelig.

Kilde.
Sony Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse