features_performance_graphics

Annonse


iPhone 4S knuser konkurrentene

Lurer du på hvordan bildekvaliteten på iPhone 4S-kameraet (8 MP) er og hvor kjapp Apples nyeste mobil er i forhold til konkurrentene?

Her er amatør-bildet

En asiatisk nettside har allerede testet både foto og video-kamera og lastet opp resultatene på nett.

Apple også tatt bilder med iPhone 4S og disse er tilgjengelig på produktets hjemmeside, men de er selvsagt tatt av proffe fotografer under optimale lysforhold og med tripod.

Les også: Alt om iPhone 4S.

Annonse


Detaljerikt

Bildet av dollarseddelen er dog tatt av gadget-geeks og gir et mindre sminket inntrykk av optikkens mulighet til å gjengi detaljer.

Her er bildet i original oppløsning, altså 3264 x 2448.

IMG

Så kjapp er iPhone 4S

Anandtech har allerede fått kloa i et eksemplar og har selvsagt kjørt telefonen gjennom Geekbench, en applikasjon som finner ut hvor kjapp mobilen er på kalkulasjoner.

De har også analysert den kombinerte hastigheten i forhold til iPad 2, iPhone 4 og 3GS. Og ja, Apple har rett i at iPhone 4S er dobbelt så kjapp som forgjengeren og mer til, men Apples flaggskip-mobil må i ren fart se seg såvidt slått av Samsung Galaxy Tab 8.9, altså et nettbrett (2222 vs. 2200 hvor laveste er best)

Svært kjapp til 3D-grafikk

Når det kommer til skjermkort-ytelese i GLBenchmark 2.1 og i oppløsningen 1280 x 720 er Apples nyeste mye kjappere enn Samsung Galaxy S II (122.7 vs. 67.1 der høyest tall er best).

Les også: Slik er iPhone 4S-grafikken.

I den generelle ytelsestesten er ikke overraskende iPhone 4S tregere enn iPad 2. Det skiller 128 poeng mellom dem.

Forøving, 4S har 512MB RAM og er utstyrt med en A5-brikket klokket il 800MHz. Du finner samme brikke i iPad 2, men Apples nyeste nettbrett er klokket til 1GHz.

41616

benchmark

Hvor kjapp er 4S i bruk? Se selv:

Kilder:
Cultofmac
Cultofmac
Engadget

Annonse