Steve Jobs leker seg i Photo Booth, 2005.

Annonse


Slik har du aldri sett Steve Jobs før

Hele nettet, vel, i hvert fall den delen av nettet ITavisen.no lever i, er fylt til randen med saker om Steve Jobs etter hans bortgang i går. Kommentarer, gamle og nye intervjuer og ikke minst minner fra journalister, bransje-kjennere og konkurrenter er å finne overalt.

Mange minner

Steve Jobs krevde kontroll i alt han foretok seg og det var svært sjeldent han lot seg intervjue, og svært, svært sjeldent foran et publikum. All Things D (en Wall Street Journal-konferanse) fikk likevel Jobs med seg, grunnet Wall Street Journals-teknojournalist Walt Mossbergs vennskap med den tidligere Apple-sjefen.

Du kan lese hans artikkel, «The Steve Jobs I Knew» her.

Angret bittert etter iPhone 4-lekkasjen

En annen svært god historie er Brian Lams. Lam var redaktør for Gizmodo når tekno-bloggen, som inntil da Jobs var fan av, fikk tak i en iPhone 4 og viste den frem for hele verden.

Annonse


De nektet å levere den tilbake uten å få verifisert fra Apple at det virkelig var deres noe som førte til et mildt sagt anstrengt forhold mellom Jobs og bloggen. Lam angret senere på beslutningen om å ikke levere den tilbake uten papirene fra Apple.

Se han leke med Photo Booth

Men selv om Jobs var en kontrollfreak, og vi kan se at det ga resultater, var det noen ganger han glemte alt dette og avslappet og barnslig lekte med sine egne produkter (Photo Booth i 2005), som disse bildene fra Mike Matas som laget Delicious Library og tidligere jobbet hos Apple, nå er han ansatt hos Facebook.

Se alle bildene.

Kilder:
Gizmodo
Facebook

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse