obj.phpi

Annonse


Lurer antipiratene trill rundt

Nyhetsgruppe-indekseringstjenesten Newzbin2 har laget et verktøy som lar brukere i land med streng anti-pirat lov å besøke nettsidene newzbin.com og piratebay.org.

Lurer enkel DNS-blokkering

For en måned siden lanserte Newzbin.com et verktøy som lar British Telecom-kunder få tilgang til nettsidene som fungerer på samme prinsipp som Pirate Bay: Filene som peker til piratmaterialet kategoriseres og indekseres, men filene ligger på andre servere.

Nå er verktøyet «Newzbin Client 1.0.0.127», utviklet av TeamRDogs, oppdatert for å støtte også Pirate Bay slik at fildelere i Belgia igjen får tilgang til verdens mest omtalte fildelings-side.

– Vi elsker Pirate Bay>

De belgiske ISPene Belgacom og Telenet har nemlig DNS-blokkert den svenske fildelings-nettsiden. Ikke at det er vanskelig å lure seg unna.

Annonse


«Vi i Newzbin2 er store fans av The Pirate Bay-guttene: Vi hadde likt dem uansett om de hadde slått våre mødre. Det faktum at de, som oss, må lide grunnet opphavsretts-dinosaurene gjør at vi vil støtte dem på alle måter vi kan», uttalte den anonyme Newzbin2-administratoren Mr. White.

Kilde:
TorrentFreak

Annonse