fixed

Annonse


Facebooks hemmelige prosjekt avslørt

TechCrunch har skaffet til veie bilder av Facebook Project Spartan, en plattform den sosiale nettgiganten håper å bruke for å gjøre spill og apps mer tilgjengelig på mobile enheter og ikke minst kvitte seg med dedikerte mobil-apps og satse alt på HTML 5 som fungerer på alle produkter.

Dette er Project Spartan

Det har blitt snakket om Project Spartan i lengre tid, men ingen har liksom helt skjønt hva det var, før nå. For bilder av prosjektet (og et PDF-dokument) ble nemlig ved en feiltagelse lastet opp på en Facebook-utvikler-side.

Fint for oss, kjipt for Facebook, som hadde håpet å overraske med enda flere nyheter etter sin Timeline-presentasjon torsdag 22. september.

HTML 5

Fra et teknologisk standpunkt er greia med Project Spartan at det kun er bygget med HTML 5 slik at det kan enkelt oppdateres uten å måtte gjøre individuelle oppdateringer som man må med apps. Dette kan være grunnen til at Facebooks iPad-app tar tid å lansere, kanskje den aldri kommer?

Annonse


TechCrunch skal etter at de publiserte artikkelen fått bekreftet at det virkelig er Project Spartan og at plattformen blir presentert neste uke.

Kilde:
TechCrunch

screen-shot-2011-09-28-at-10-06-22-pm
(Ill.: TechCrunch)
screen-shot-2011-09-28-at-10-06-31-pm
(Ill.: TechCrunch)
screen-shot-2011-09-28-at-10-06-39-pm
(Ill.: TechCrunch)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse