Samsung_Omnia_W_1

Annonse


Samsung satser på Windows Phone

Den store Windows Phone-oppdtateringen, Mango, er så godt som klar for utrulling, og skal slippes i løpet av de kommende ukene.

Samtidig annonserer stadig flere produsenter Mango-klare telefoner, selv om vi vet fremdeles lite om hva Nokia planlegger.

Kjapp og med flere muligheter
Samsung viser nå fram sin Omnia W, en ganske så stilig liten sak. Mobilen har et par muligheter som er interessante, blant annet kan den dele ut nettforbindelsen som en ruter, noe som er uvanlig for Windows Phone-telefoner.

Samsung_Omnia_W_1

Annonse


Den har også fått en kraftigere prosessor enn den forrige generasjonen med WP7-telefoner, brikken er klokket til 1.4 GHz.

Fin skjerm
Samsungs forrige WP7-telefon, Omnia 7, hadde den lekreste skjermen av alle mobilene som kjører operativsystemet, og Omnia W fortsetter i samme bane (Super AMOLED). Forskjellen er at skjermen er mindre: 3.7 tommer. Kvaliteten er uansett et viktig poeng, de kontrastfylte menyene til Windows Phone kommer virkelig til sin rett på såpass god skjerm.

Telefonen støtter også videosamtaler og har et fem megapiksels-kamera. Den skal koste 3000 kroner og kommer i butikkene i november.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse