HTCs topsjef Jack Tong er ikke i tvil: HTC vil vinne patentsaken mot Apple.

Annonse


– Vi vil vinne!

For om lag en måned siden forkynte HTC at de vil gå rettrns vei i USA for å hindre Apple å importere og selge både iPad, iPhone, iPods samt Mac-maskiner etter påståtte patentbrudd.

Er helt sikker
Det som den gangen fortonte seg som et «takk for sist»-utspill i kjølvannet av at Apple hadde reist patentsak mot HTC, har nå tatt en ny og dramatisk vending.

HTCs toppsjef Jack Tong gikk i natt norsk tid nemlig knallhardt ut og forkynte at han er helt sikker på at HTC vil gå seirende ut av striden.

– Det er ikke noe spørsmål: HTC vil vinne. Vi venter på en endelig kjennelse fra handelskommisjonen i USA (US Trade Commission). Og den vil definitivt gå vår vei, uttalte han selvsikkert.

Annonse


Også bra for Google og Samsung
På sin side har han Google, som også er svært interessert i at HTC vinner. Googles mobile operativsystem Android er som kjent også trukket inn i saken.

Og Samsung, som har fått Apple mot seg i et omfattende søksmål som blant annet har ført til at salget av nettbrettet Galxy Tab er stopet i flere land, er også interessert i en HTC-seier.

Kan hjelpe Samsung
Mange tror at dersom HTC vinner, vil Samsung-saken falle som et korthus.

Det blir med andre ord svært vanskelig for Apple å hevde at Samsung stjal fra dem om retten kommer fram til at Apple selv stjal som ravner fra HTC – og kanskje dermed også Samsung.

Kilde:
Korea Times

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse