ie10

Annonse


IE 10 dropper Flash

Windows 8 kommer med to versjoner av Internet Explorer 10, en tradisjonell, tilpasset vanlig PC-surfing, og en som er skreddersydd for berøring. Denne bruker Metro-grensesnittet for alt det er verdt, og er først og fremst ment for bruk på nettbrett og andre lette enheter.

Renere
Nå viser det seg at «Metro»-versjonen hverken vil støtte Flash eller andre plug-ins. Microsoft selv skriver at plug-ins ikke passer sammen med Metro-filosofien og den moderne HTML5-weben.

Nei til Flash
Selskapet påpeker at å surfe uten plug-ins øker sikkerheten og batterilevetiden, men minner også på at man kan når som helst velge å bytte til den tradisjonelle IE 10-varianten. En lenke som aktiverer desktop-versjonen av IE 10, med støtte for plug-ins, er tydelig i Metro-utgaven.

Det kan kanskje være litt forvirrende for brukere å forholde seg til to separate nettleser-versjoner, så Microsoft bør gjøre opplevelsen så enkel som mulig.

Kilder:
MSDN
ThisIsMyNext

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse