xlarge_new-start-screen

Annonse


– Windows 8 er fantastisk!

Teknobloggen Gizmodo har lagt sin elsk på Windows 8 på nettbrett.

Dette lover godt

Det er ikke tvil om at Windows 8 allerede er et robust OS. Ikke så rart kanskje, med tanke på at det bygget på Windows 7, et allerede flott og trimmet OS, men åttern er enda kjappere og Developer Preview-koden ser ut til å gi et godt innblikk i fremtiden.

Gizmodo har testet Samsungs nettbrett med Developer Preview-koden og synes det hele ser svært lovende ut, men som de skriver: «But Don’t Sell Your iPad».

Les også: Dette er alt du ikke visste om Windows 8.

Annonse


– Fantastisk berøring

Ikke så veldig rart, det er jo tidlig kode det er snakk om, men bloggen hevder likevel at Windows 8 på et nettbrett er en langt bedre opplevelse enn Android, allerede på dette stadiet.

Gizmodo oppsummerer berørings-vennligheten i åttern i svært positive ordelag:

«La oss starte med hvordan det er å berøre: Fantastisk. Dette er faktisk det mest anvendelige berørings-baserte grensesnittet på markedet.

Det går forbi hva Apple har gjort med ganske mye. Hele operativsystemet er navigerbart på en måte som er både helt nytt, men likevel velkjent innen få minutters bruk.»

Flere bilder av nettbrettet med Windows 8.

– Beste siden iPad

Gizmodo tror Microsoft har en hit med Windows 8:

«Stort sett er denne helt super. Du hater sammenligninger, men jeg kommer til å gjøre dem: Det er ikke på nivå med iPad (selv den originale versjonen, for å si noe om iPad 2.) Det er rett og slett for mange ting som ikke fungerer som de skal.

Men det er allerede langt mer anvendelig enn noen Android-nettbrett jeg har testet. Når Microsoft får ARM på rett kjøl og kan installere dette OS på optimalisert maskinvare, kommer det virkelig til å synge.

Dette er faktisk det første nettbrettet, bortsett fra iPad, jeg kan se meg selv kjøpe og bruke. Det er tidlig, men Microsoft ser ut til å ha en hit.»

Kilde:
Gizmodo

xlarge_internetexplorer
(Ill.: Gizmodo)
xlarge_new-start-screen
(Ill.: Gizmodo)
xlarge_windowsdesktop
(Ill.: Gizmodo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse