HTC-Sensation-XE-2-2

Annonse


HTC Sensation blir råere

Trodde du HTC Sensation var selskapets beste Android-mobil? Vel, nå kunngjør HTC en forbedret utgave av samme telefon, med enda bedre ytelse.

Modellen heter HTC Sensation XE, og fokuset er faktisk på lyd. Beats Audio-teknologi skal i følge pressemeldingen levere hi-fi-lydkvalitet og HTC mener at den setter standarden for medieavspilling i mobilverdenen. Beats-ørepropper følger med.

Mer kraft
I tillegg til bedre lyd har Sensation XE også fått en bedre prosessor, som nå er en tokjerners brikke med 1.5 GHz (den opprinnelige modellen har 1.2 GHz). Dessuten skal batteriet være bedre, så her er det duket for både mer effektiv ytelse og lengre levetid.

Sensation XE skal være tilgjengelig i Norge i oktober, skriver HTC.

HTC-Sensation-XE_3Views

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse