65c67edd-6d40-4e31-8cd4-e3caa1befdcb

Annonse


Interessert i Windows 8?

I dag klokken 18:00 norsk tid starter Microsofts direktesending fra BUILD-konferansen.

Det handler om Windows 8

Og det blir spennende for det skal handle om Windows 8, Microsofts mest prestisjetunge OS siden Windows 95. Vi snakker her om en helt annen måte å tenke på Windows på for nå skal OSet fungere på nettbrett og de tradisjonelle maskinene. Alt i en versjon, med andre ord.

OSet er designet fra bunnen med tanke på berøring og skal man berøre er Metro-grensesnittet å foretrekke.

Du velger

Det blir mulighet å velge om man skal starte OSet med kun Metro-grensesnittet eller Metro og det tradisjonelle Windows-skrivebordet som forøvrig ikke har endret seg stort siden Windows 95 og Windows 8 fungerer nå på de populære ARM-brikkene som er å finne i mange nettbrett, mye takket være overlegen batterilevetid.

Annonse


Det er svært sannsynlig at Microsoft skal dele ut Samsung-nettbrett (en fire kjerners-modell) med en utvikler-versjon av Windows 8 på messen, det blir svært interessant å se en demonstrasjon av Windows 8 med Metro på denne.

Fra klokken 18:00 kan du følge med på direktesendingen her fra BUILD-messen.

ITavisen.no følger konferansen i kveld.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse