Windows Media Center vil fortsatt være en integrert del av Windows, lover Microsoft.

Annonse


Men Media Center var ikke død

Windows Media Center gir deg mulighet til å spille film og musikk via PC-en, og finnes innebygget i alle Windows 7-versjoner så nær som Basic.

– Definitivt del av Windows 8
Nå bekrefter Microsoft at de kommer til å videreføre Media Center også i neste versjon av Windows.

– Jeg vil berolige kundene med at Media Center definitivt blir en del av Windows 8, skriver Microsofts Windows sjef i sin MSDN-blogg.

Mye annet fungerer
Det er jo svært mange måter å organisxere og spille av musikk og film på i Windows – både gjennom Windows Media Player og program mer fra andre enn Microsoft.

Annonse


Dermed er det ikke alle som skjønner poenget med Media Center, som egentlig er laget for å spille av innhold fra PC via TV.

Størst i Russland
Men det gjør åpenbart Windows-brukere i Russland, Brasil og Mexico, der Media Center er mer populært enn i noen andre land.

Som kjent bor det ikke så rent få i disse landene, så Microsoft har valgt å videreføre Media Center blant annet av hensyn til dem.

Bare 6 prosent
Ifølge Microsoft selv er det bare rundt 6 prosent av verdens Windows-brukere totalt som startet opp Media Center nå i juli. Langt flere bruker Media Center-funksjonen på Xbox 360 (som for øvrig er fullt ut kompatibel med Windows-versjonen).

Microsoft jobber nå med å sikre støtte for alle ulike kilder og formater som man kan tenkes å ville kjøre.

Kilde:
WinRumomors.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse