GALAXY

Annonse


Nettbrett-slipp fra Samsung

På sin pressekonferanse i forkant av IFA-messen i Berlin annonserte Samsung en lang rekke produkter.

Blant disse er kanskje deres to nettbrett-relaterte produkter de mest spennende.

Hybrid
Først ute er noe som heter Galaxy Note. Greia med denne er at det er en telefon, men den har en stor 5.3 tommers skjerm. Den har også en penn som følger med, og en rekke applikasjoner som benytter seg av denne pennen. Altså diverse programmer for notater, kalender og denslags, med ganske avanserte funksjoner. Samsung vil også gjøre utviklingskittet tilgjengelig for tredjeparts-programmerere.

Skjermen til Note er av Super AMOLED-typen, og har en oppløsning på 1200×800 piksler. Det er selvsagt plass til alle funksjonene man ellers skulle ønske, og telefonen kjører Android Gingerbread.

Annonse


Den opprinnelige Galaxy Note.
(Ill.: Samsung)

Galaxy overalt
Den andre store nyheten er enda en tablet, og denne har 7.7 tommers skjerm. Også Super AMOLED (men av Plus-typen), også 1200×800-oppløsning, og samme 1.4 GHz-prosessor med to kjerner som Note. Galaxy Tab 7.7 skal altså fylle rollen som en tablet med medium størrelse, høy ytelse og alle funksjonene man kunne trenge – som to kameraer og alle tilkoblingsmuligheter (man kan også ringe med den). Den kjører Android 3.2 med Samsungs TouchWiz-grensesnitt.

GALAXY
(Ill.: Samsung)

Vi har fått bekreftet at Galaxy Note kommer til Norge i november, og anbefalt utsalgspris er 5700 kroner. Endelig lanseringstidspunkt på Galaxy Tab 7.7 er ikke bekreftet enda.

Oppdatering: Nå melder Samsung i Norge at Galaxy Tab 7.7 vil koste 5300 kroner og slippes i butikk over nyttår.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse