Ceglia forfalsket kontrakten med Zuckerberg, hevder Facebooks advokat.

Annonse


– En ren «saks og lim»-jobb

Paul Ceglia mener at Facebook-sjefen Mark Zuckerberg lurte ham, og at det egentlig er han som eier Facebook.

Kontrakt som bevis
Som bevis har Ceglia lagt fram en kontrakt underskrevet av ham selv og Zuckerberg der det står at Ceglia eier halvparten av rettighetene.

Zuckerberg har hele tiden hevdet at kontrakten er falsk.

– Klippet og limt
Og Facebooks advokat Orin Snyder mener at det er brukt gammeldagse og primitive metoder for å fingere Zuckerbergs underskrift. Dokumentet er en saks og lim-jobb, hevder han.

Annonse


Snyder hevder også at det finnes en original versjon av kontrakten på en mailserver i Chicago. Ceglia skal nemlig ha sendt en kopi av den oprinnelige kontrakten til et advokatfirma i byen.

– Står ingen ting om Facebook der
Ifølge Facebook-advokaten står det ingen ting om Facebook-rettigheter i den ekte kontrakten, i motsetning til det som står i den utgaven han mener er falsk.

Nå har Snyder fått rettens medhold i å granske e-postserveren. Han har også fått anledning til å ta kjemiske prøver av den angivelig falske kontrakten.

Kan ikke finne diskene
Ceglias advokat Jeffrey Lake har svart med å kreve innsyn i Zuckerbergs e-post, men det har de så langt ikke fått.

Samtidig hevder Ceglia at han hadde kopi av det han mener er originalen på fem bærbare harddisker. Men dessverre kan han ikke finne disse.

– Som å legge fram en alv
– Å be meg framskaffe disse blir som å be meg legge fram en enhjørning eller en alv, sier Lake.

Facebooks advokat mener på sin side at Ceglia etter all sannsynlighet har kastet diskene i Lake Erie, den store innsjøen som strekker seg over fire delstater i USA.

Verken Zuckerberg eller Ceglia var til stede under rettsmøtet.

Kilde:
Yahoo News/AP

Annonse