obj

Annonse


Lyst å prøve Windows 8?

Microsofts kommende OS, Windows 8, lanseres i beta-versjon de kommende månedene. Det kan Windows-sjef Steven Sinofsky avsløre på Microsofts nye Windows 8-blogg.

Enorm interesse

Microsoft har hatt stor suksess med Windows 7, ikke minst fordi de åpnet beta-testing for almenheten og fikk mange tilbakemeldinger mens produktet var under utvikling, noe helt annet enn den lukkede utviklingen av Windows Vista.

ITavisen.no merket en enorm interesse når selskapet lanserte Windows 7-betaen med intet mindre enn over 1070 kommentarer i artikkelen.

– Vi åpner for dialog

Nå skal Microsoft gjenta suksessen, en eller annen gang de kommende månedene. Det ble avslørt på Microsofts nye Windows 8-blogg «Building Windows 8».

Annonse


«Vi har jobbet hardt med å designe og bygge Windows 8 og i dag åpner vi for dialog med de av dere som skal prøve ut de pre-release versjonen i løpet av de kommende månedene», avslører Sinofsky på bloggen.

Kanskje kommer den første beta-versjonen allerede på årets Microsoft BUILD-konferanse som går av stabelen 13. til 16. september.

Følg også Building Windows 8 på Twitter.

Kilde:
Building Windows 8

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse