3G-Mac-11

Annonse


Se hva Apple jobbet med i det skjulte!

Apple så definitivt på muligheten til å integrere 3G-modem i MacBook Pro. Det kommer frem av en svært spesiell auksjon.

Nærme 3G-lansering

Det har nemlig dukket opp en spennende auksjon på eBay. Auksjonen, som er døpt «Unreleased PROTOTYPE Apple Macbook Pro 15″ With 3G Dat», ble lagt ut forrige uke og budet ligger i skrivende stund på 10 000 dollar.

eBay-selgeren, skal ifølge annonsen, ha skaffet den spesielle maskinen på Craigslist som dele-maskin, men som selger skriver: «det ble umiddelbart klart at dette ikke var noen vanlig Macbook Pro».

Unik MacBook Pro

Selger forklarer at komponentene i maskinen var røde, det vanlige er at de er blå. Og ikke minst: på hovedkortet var integrert modem og plass til SIM-kort i den 15″ store Intel Santa Rosa-laptopen.

Annonse


Maskinen som er fra 2007 viser at Apple så på det som svært interessant å gi kundene muligheten til å være koblet på nett hele tiden, men hvorfor ble aldri produktet lansert?

Derfor ble det ikke noe av

Et intervju Jobs gjorde med USAToday i forbildene med lanseringen av de første MacBook Air-modellene gir svaret:

«Air ikke kommer med innebygd mulighet til å koble seg til kjappe trådløse datanettverk drevet av teleoperatørene.

Jobs fortalte meg i forrige uke at Apple vurderte det, men at å legge til funksjonaliteten ville ta opp plass og låse forbrukerne til en bestemt operatør. Gjennom en USB-modem, forklarte han, kan du fortsatt abonnere på trådløst bredbånd fra din favoritt leverandør.»

Flere bilder her

Og ikke minst: Nær sagt alle som trenger nett på farten har en smartmobil som kan brukes som modem.

Flere bilder inkludert spesifikasjoner finner du her.

Kilde:
MacRumors

Annonse