Beviset på RTM-versjon. 7.10.7720 er nemlig den endelige utgaven av Mango.

Annonse


Microsofts store oppdatering lekket

Noen med tilgang til Microsofts utviklernettverk har lekket den endelige versjonen av Microsofts stor-oppdatering av Windows Phone, Mango (7.5).

Mango RTM lekket

Det har blitt ryktet den siste uka at Mango offisielt skal lanseres av Microsoft 1. september. Microsoft har ikke kommentert dettet ryktet, utover at det kun er et rykte, men nå har Windows Phone Mango lekket uansett.

Det er, som vanlig, en bruker på XDA Developers som har lastet opp RTM (Released To Manufacturing)-utgaven av oppdateringen som leverer multitasking, Twitter-integrasjon og mange nye forbedringer til alle eiere av en mobil med Windows Phone.

SNIKTITT: Vi har sett på Mango-oppdateringen.

Annonse


Kan lastes ned

Det er til og med mulig å installere Mango med norsk språkdrakt, men da må man inn å fikle i registeret på mobilen og endre til norsk landskode.

ITavisen.no oppfordrer ingen til å laste ned og installere Mango før oppdateringen er offisielt lansert og tar heller intet ansvar for eventuelle feil som kan kunne oppstå om man installerer den.

Om du likevel skulle være interessert i å være tidlig ute, ta en titt her for instruksjoner og husk å ta backup som forklart i forum-tråden.

Kilde:
XDA

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse