firefox_logo2

Annonse


– Dette kommer til Firefox

Mozilla har i det siste fulgt Chrome-mentaliteten og begynt å lansere nye versjoner av nettleseren sin oftere. Med mindre forbedringer hver gang.

Nå avslører de noen av sine planer for fremtiden:

Prosesser
Det viktigste som skjer fremover er det såkalte Electrolysis-prosjektet, der hele nettleseren blir splittet til uavhengige prosesser. Det betyr at hver prosess får tildelt minne, blant annet, og resultatet blir merkbart bedre respons. Mozillas utviklere forteller at elementer som å endre størrelsen på vinduer, spille av animasjoner og kjenne igjen museklikk har alle sammen potensiale til å bli utført raskere og mer effektivt.

I samme slengen skal det å splitte opp prosesser bidra til bedre sikkerhet.

Annonse
Mer minne
Mozilla har flere planer enn bare Electrolysis, blant annet merkbart mindre minnebruk, noe som skal komme allerede med Firefox 7 i september. Lang bedre støtte for 64-bits-versjon av Windows er også på vei.

Det er mye spennende på vei, og vi håper selvsagt at alt dette dukker opp relativt snart.

Kilder:
News.com
Mozilla

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse