Microsoft slettet senere denne.

Annonse


Dummet Microsoft seg ut på Twitter?

Windows Phone (som fortsatt sliter med å øke sine markedsandeler) får en skikkelig stor-oppdatering i høst i form av Mango. Microsoft tweetet at oppdateringen kommer i september, men slettet senere Twitter-innlegget.

Mango i september?

Og nå er lanserings-måneden kanskje avslørt, det er i hvert fall mer eller mindre offisielt fra Microsoft, for i en Twitter-melding (som senere ble slettet) er følgende å lese:

«Imagine Cup finalists ALL receive Windows Phone 7.5 Mango Release!!” Each Student will get the phone by September!». Da tipper vi Windows Phone 7 i norsk språkdrakt er tilgjengelig i september, vi har tidligere fått bekreftet at norsk versjon også kommer til høsten.

Twitter funker

Et annet tegn på at ting går som det skal med kodinga av 7.5 er at Twitter-integrasjon nå skal være på plass. @MSWindowsPhone tweetet nemlig «Sent from my Windows Phone 7″», med Windows Live som avsender-app.

Annonse


Les også: Du kan allerede prøve Mango.

Kilder:
Neowin.net
Neowin.net

Microsoft slettet senere denne.

I Mango er Twitter integrert.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse