Google har fått en fin start på Google+, men vil de fortsette å øke i samme tempo? Det er det store spørsmålet. Facebook har nå 750 millioner aktive brukere, men øker langt fra like eksplosivt som tidligere.

Annonse


Ufattelig Google+ vekst

Paul Allen (nei, ikke Microsoft-gründer) er gründer og har peiling på dette med tall. Nå følger han med på Google+. Utviklingen er intet mindre enn eksplosiv.

Utrolige tall

Allen bruker en modell basert på registerte etternavn i Google+ for å berergne hvor mange medlemmer den sosiale nettsiden har, for dette er tall Google enda ikke er klare til å offentliggjøre enda.

Allen mener å vite at allerede en eller annen gang i løpet av dagen, om ikke allerede, har Google+ passert utrolige 10 millioner medlemmer og det uten at nettsiden på noen måte er åpnet for alle, det kreves fortsatt invitasjon.

Eksplosiv vekst

4. juli skal medlemsbasen ha vært på relativt stusslige 1.7 millioner. Så seks dager senere, altså 10. juli, skal dette tallet ha nådd 7.3 millioner. Det er en økning på intet mindre enn 350 prosent på seks dager.

Annonse


Og fra søndag til i går kveld skal den totale brukermassen ha økt med ytterligere 30 prosent.

20 millioner til helga?

Stemmer Allens kalkulasjoner har nettsiden økt med 2.2 millioner medlemmer i løpet av en tidsramme på 32 til 34 timer.

Han tror Google+ vil nå 20 millioner brukere til helga om de beholder invitasjons-boksen tilgjengelig for sine medlemmer.

Ja, du har grunn til å svette, Zuck.

Kilde:
Google+

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse