Endelig er et skikkelig invitajons-system underveis. I skrivende stund er det dog ikke tilgjengelig.

Annonse


Nå åpner de Google+ igjen

Har du enda ikke skaffet det innpasss til månedes desidert mest omtalte og spennende nettside kan det hende at ventetiden nå endelig snart er over.

Må dele innhold for å invitere

For Google ruller nå ut (og trekker tilbake, litt sånn fra og til) et dedikert invitasjonsystem slik at du endelig virkelig kan invitere vennene dine.

Frem til nå (og fortsatt i skrivende stund) har det vært slik at man må ha måttet dele innhold, litt tekst, egentlig hva som helst, for å å med seg andre inn.

Eget invite-system

Vi undersøkte vår Google+-konto i dag, men fant ikke invitajons-systemet, så enten rulles også invitajonssystemet ut eller så har Google midlerttidig trukket tilbake tjenesten.

Annonse


Uansett, er du heldig og har en konto, men savner venner og kjente, anbefales det å følge med her og se etter invitasjons-boksen.

Googles Romain Guy forklarer på Google+ at de igjen nå åpner for invitasjoner, så det er bare å prøve med Del-knappen oppe til høyre på nettsiden, taste inn e-post-adressen til personen du vil invitere og skrive hva du vil i tekst-boksen.

Tipset fra Guy er ikke å invitere hele vennekretsen, men kun en håndfull personer. Da øker sjansene får å komme inn.

Oppdatert, 11:12, 07.07.11. Viktig informasjon:

Det er mange som lurer på hvordan man får tilgang. Det er altså slik at når du først har fått en invitasjons-e-post fra en bekjent, men ikke kommer inn, hjelper det ikke å be om en ny e-post.

Det holder å trykke på lenken i den første e-posten du har mottatt til du kommer inn.

Det er helt vanlig å få beskjed om at det er fullt. Å be om ny e-post øker, etter hva vi har erfart, ikke sjansene for å komme inn. Prøv igjen med jevne mellom.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse