facebook-messages

Annonse


Facebook + Skype = sant

Som forventet kunngjorde Facebook i dag at tjenesten vil fra nå av støtte videosamtaler rett i chatvinduet, levert av Skype.

Prøv selv
Tjenesten skal rulles ut til alle over de kommende ukene, men det er fint mulig å prøve det allerede nå. Du trenger bare å gå inn på denne adressen: www.facebook.com/videocalling.

Det som skjer da er at en liten nedlasting utføres, selve videoklienten, og derfra er du klar til å videochatte. For å sette i gang en videosamtale klikker du på den ønskede kontakten, og trykker derfra på kameraikonet. Det hele er meget smertefritt.

Per i dag er det ikke mulig å ringe folk som ikke er dine Facebook-venner eller nå mobile enheter, videosamtalene støttes kun gjennom datamaskiner og ditt vennenettverk.

Annonse


Tvers gjennom
Samtidig integreres nå Facebook i den nyeste versjonen av Skype, så du vil kunne nå din Facebook-konto derfra. Du kan laste ned den nyeste Skype-utgaven her.

Facebook-chat får også et par andre forbedringer, blant annet gruppesamtaler og en mer logisk sortering av kontakter du snakker mest med.

Og i samme slengen ble det også annonsert at Facebook nå har nådd 750 millioner medlemmer. Ingen grunn til avskrive Zuckerberg helt enda, altså, Google Plus eller ikke.

Kilde:
Facebook

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse