hptouchpad1-1297281090

Annonse


– Apple ble også kritisert

HPs første nettbrett, den WebOS-baserte TouchPad, ble nylig sluppet i USA. Det fikk blandet kritikk: Anmelderne skryter stort sett av operativsystemet, men klager på manglende applikasjoner, hastighetproblemer og litt utdatert design.

Roer ned
Nå snakker WebOS-sjefen hos HP, Jon Rubinstein, til sine ansatte. Han sendte ut en internmail der han ønsker å berolige sine menn og kvinner, og forteller dem at han følger med på tester, og mange av problemene anmelderne påpeker blir allerede jobbet med. Jevnlige oppdateringer skal snart fikse en rekke av disse, mener Rubinstein.

Han mener også at bransjen forstår visjonen til HP og WebOS, og skjønner at det ligger mye potensiale i operativsystemet.

Apple slet også
Interessant nok, Rubinstein sammenligner situasjonen til WebOS i dag til situasjonen til Apple da OS X ble sluppet, for ti år siden. Han siterer anmeldelser fra den tid, anmeldelser som påpekte at Mac OS X var treg og hadde få programmer.

Annonse
Om det er riktig å trekke paralleller til en OS-lansering i 2001, da tidene var annerledes, er vanskelig å si. Men det blir selvsagt spennende å se om HP klarer å gjøre WebOS og TouchPad relevant – det er tydelig at nettbrettet betyr mye for selskapet.

Kilde:
PreCentral

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse