Mark Zuckerberg kan glede seg over utrolige tall.

Annonse


– Vi har noe utrolig på gang

Mektige Mark Zuckerberg har fortalt journalister at Facebook gjør seg klare til å lansere noe veldig spennende neste uke.

Oppmerksomhet
Facebook er selvsagt nødt til å kontre slippet av Googles Plus-tjeneste, og sjefen selv sier at deres nye prosjekt er blitt utviklet hos deres team i Seattle. Der befinner det seg Facebooks andre store utviklingssenter, i tillegg til deres hovedkvarter i Palo Alto.

Mobilrelatert?
Seattle-teamet har tidligere fokusert på mobilrelatert utvikling, og det spekuleres altså i at neste ukes nyhet vil ha noe med mobil eller nettbrett å gjøre? En applikasjon for iPad? En ny og forbedret bildeopplasting fra mobil? Vi finner ut neste uke. Følg med.

Kilder:
Reuters
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse