LTE

Annonse


Mobilrekord i Sverige

Svenske Ericsson melder at de har gjennomført testing av såkalte LTE Advanced, en ny generasjon mobilt bredbånd.

Superraskt
Det er imponerende: Teknologien skal ha kapasitet til å være 10 ganger raskere enn dagens kommersielle LTE-nett. LTE Advanced ble demonstrert i et utendørs miljø, på Kista utenfor Stockholm, og demonstrasjonen ble gjort på allerede eksisterende maskinvare.

Hastigheten på LTE Advanced oppgis til å ligge på rundt 1 Gbps, noe som selvsagt er imponerende. Dessuten bruker Ericsson en teknologi kalt 8×8 MIMO, som gjør at responsen fra nettverket er mye raskere.

Lanseres snart
Det finnes andre leverandører av LTE Advanced-teknologier, men Ericsson mener at de vil rulle ut sin variant allerede i 2013, forutsatt at all infrastrukturen er på plass. Det blir spennende å følge med på.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse