Det blir nok en stund til denne herren kan heve vinglasset igjen. Men han har mange støttespillere der ute.

Annonse


Lulz: – Vi gir oss

Hackergruppen LulzSecurity har i den siste tiden skrytt på seg sen mengde hacker-operasjoner, blant annet mot CIA, TV-kanalene Fox og PBS samt det Amerikanske senatet.

– 50 dager med hacking over

Det er i en pressemelding lastet opp til pastebin.com at Lulz forklarer, lenket via Twitter-kontoen til gruppen, at den 50 dager gamle gruppens dager er talte.

I pressemeldingen hevder gruppen at de blant annet har forstyrret og avslørt selskap, regjeringer, deg og meg og «muligens alt annet i mellom».

Ønsker revolusjon

Det ligger også en seriøs undertone i pressmeldingen, blant annet står det å lese:

Annonse


«Vi tror virkelig på AntiSec-bevegelsen. Vi tror på den så mye at vi gjeninnførte det. Vi håper, ønsker og til og med ber om, at bevegelsen manifesterer seg til en revolusjon som kan fortsette uten oss.

Støtten vi har samlet til det på så kort tid er virkelig overveldende. Vær så snill og ikke stopp. Sammen og forent kan vi trampe ned våre felles undertrykkere og tilegne oss den makten og friheten vi fortjener».

Lulz-medlemmer avslørt?

Det kan være at hackergruppene th3j35t3r og A-Team som har skremt Lulz til å gi seg. ITavisen.no kunne nemlig melde torsdag 23. juni at hackerne hevdet de hadde publisert en liste med navn, angivelig hovedpersonene bak Lulz.

I går kveld ble det også kjent at Jester og A-Team muligens har avslørt Lulz. For i en lengre tekst lastet opp til pastebin.com forklares det i detaljer hvordan medlemmene i Lulz skal ha operert, hvem de er med fullt navn og hvor de kommuniserer på nett.

Personen bak kommuniserer også via en Lulz-dedikert blogg (http://th3j35t3r.wordpress.com/) der det hevdes at hovedmennene i Lulz bruker netttjenester levert av PrivateSystems Networks i Phoenixville, Pennsylvania i USA.

Kilder:
BBC
The Hacker News

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse