obj.phpi

Annonse


Bloomberg bekrefter iPad 3 og iPhone 5

Det er fortsatt (heldigvis) en god stund til høsten, men Apple ryktene vil ingen ende ta.

Enda flere rykter

På morgenen i dag kunne ITavisen.no melde at BGR mente å vite at den nye iPhonen får en komplett design-overhaling, noe som tidligere er ryktet å ikke stemme.

Hva som faktisk kommer til å skje vet ingen bortsett fra Apple og kanskje noen topp-partnere, men nå virker det mer og mer sannsynlig at det kommer en ny iPhone til høsten.

iPhone 5 blir trolig slik

Dette fordi den respekterte business-tidsskriftet Bloomberg skal ha fått bekreftet at iPhone 5 lanseres i september, som tidligere ryktet. Bloomberg mener å vite at femte generasjon iPhone 5 får følgende forbedringer:

Annonse


* A5-brikkesettet som er å finne i iPad 2.
* 8MP kamera (opp fra 5MP i iPhone 4).
* iOS 5.
* Samme design som iPhone 4.

Spør du oss høres dette mye mer sannsynlig ut enn et nytt design, iPhone 4 er jo tross alt den første i sitt slag. Apple pleier å beholde samme design i to generasjoner. Vi får se i september.

iPad 3

Ifølge Bloomberg tester også Apple internt en iPad 3 med en høyere skjermoppløsning, men nevner ikke «Retina Display» spesifikt, men skriver at den er mye lik skjermen som brukes i iPhone 4. De sier heller ingenting om noen eventuell lansering.

Vi tipper Apple venter til neste år med iPad 3, iPad 2 har tross alt fortsatt et stort forsprang på konkurrentene og god ytelse, og ikke minst får den en gratis-oppgradering i form av iOS 5 til høsten. Dessuten: Apple døpte selv 2011 som «The Year of iPad 2».

Apple fikk medhold

Det har nå også blitt kjent at Apple ikke trenger å vise Samsung iPad 3 eller iPhone 5. De to selskapene er i patent-krangel etter at Apple beskyldte Samsung for å kopiere deres produkter.

Les mer om denne saken.

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse