Bare for pene. Men på grunn av Shrek-viruset slapp tusenvis av stygge likevel inn...

Annonse


Stygge invaderte nettsted for pene

BeautifulPeople.com er et sjekkenettsted der kriteriet for å bli medlem er at du ser bra ut. Folk med skjemmende vorter, utstående ører eller noen kilo for mye er med andre ord ikke velkomne.

Slapp inn de stygge
Dette er det tydeligvis ikke alle som vil godta.

Noen lystige (og kanskje ikke så veldig pene) hackere hadde skrevet et virus (passende nok kalt «Shrek», etter det mindre pene filmmonsteret med samme navn) som gjorde at også stygge slapp inn.

Sjekketjenesten var vidåpen i seks uker. I løpet av denne perioden fungerte ikke silingen på grunnlag av utseende, takket være viruset.

Annonse


– Ikke noe glansbilde
– Vi ble mistenksomme da titusener av nye medlemmer ble sluppet iin i løpet av en periode på seks uker. Mange av dem var ikke akkurat noe glansbilde å se til, sier en skuffet Beautiful People-direktør Greg Hodge til Telegraph.co.uk.

Hodges ha imidlertid litt sympati med de som en kort periode trodde de var pene nok til å være med, og som ble kastet ut igjen da Shrek-viruset ble lokalisert og nøytralisert.

– Bitter pille
– Vi beklager sterkt overfor de uheldige menneskene som ble sluppet inn på tross av reglene, og som en kort stund trodde de var vakre. Det må være en bitter pille å svelge, men det er jo bedre å ha fått en liten flik av himmelen en kort stund enn å aldri ha vært der, sier direktøren.

Han kan forsikre at det heretter bare er de aller vakreste blant oss som vil treffe hverandre på nettstedet.

Oppdatert: Saken har figurert på nettet og i papiraviser flere ganger før, i ulike varianter og forkledninger. Første gang den dukket opp var i 2009.

Les frilansjournalist, teknologikommentator og medieutvikler Anders Brennas gjennomgang av det han mener er et smart (?) reklameforsøk fra BeautifulPeople.com på blogg.abrenna.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse