ipad-facebook

Annonse


– Facebook klargjør iPad-app

Facebook-appen til iPhone var klar når App Store åpnet i 2008. iPad ble lansert i april 2010 i statene, men har enda ingen offisiell app.

Snart lanseringsklar?

Det er nok av uoffisielle apps til iPad på App Store, men de har alle til felles at de kun laster inn siden i HTML i et forenklet og relativt lite elegante brukergrensesnitt, men nå ser dette endelig ut til å endre seg.

Tross i gårsdagens rapport om at Facebook satser alt på HTML 5, i hvert fall i det lange løp, ryktes det nå at de skal lansere en app.

Kun til iPad

Det er The New York Times som hevder å vite Facebooks planer. Appen skal være nøye designet for Apples tablet og den skal ha vært under utvikling i ett år allerede.

Annonse


Facebook skal ha testet flere forskjellige design og personer med påstått involvering i prosjektet har forklart at Zuckerberg personlig har brukt mye tid på appen.

Ekstra-funksjoner for iPad

I tillegg til et UI spesiallaget for iPad skal Facebook Chat og Groups ha fått en ekstra overhaling kun for iPad-versjonen og skal være mulig, som også rapportert i forbindelse med ny iPhone-app, å laste opp bilder og video direkte fra iPad 2-kamera-appen.

– Foto- og video-opplevelsen er utrolig med støtte for full oppløsning i fullskjerm-visning, skal ha en person ha kommentert som har sett appen i aksjon.

Kanskje ikke så rart det tar tid, Facebook-appen til iPhone ble utviklet av kun en person, Joe Hewitt, men han forlot selskapet i mai i år. Trolig har selskapet satt flere personer på dette prosjektet, men de skynder seg langsomt.

Kilde:
NYTimes

Annonse