Samsungs rettdokumenter i en juridisk tvist som stadig blir merkeligere

Annonse


Samsung krever å få se iPad 3 og iPhone 5

Apple hevder Samsung har kopiert iPhone og iPad og saksøkte selskapet i midten av april med krav om å få se kommende produkter. Nå gjør det Sør-Koreanske-selskapet det samme.

Apple fikk medhold

Apple har allerede fått medhold fra amerikanske dommere. Det betyr at Samsung er beordret til å levere inn fem produkter inkludert nettbrett og mobiler til Apples advokater, produkter som allerede er annonsert av Samsung.

Produktene det gjelder er: Galaxy S2, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 10.1, Infuse 4G og Droid Charge.

Vil sammenlign med iPad og iPhone

Nå slår Samsung tilbake. Får selskapet det som de vil, vil det være mer skadelig for Apple enn veldig mye annet de kan bli beordret til, inkludert å betale bøter om de til slutt taper saken.

Annonse


Sør-Koreanerne mener at selskapets produkter, blant annet Droid Charge og Galaxy Tab 10.1 kommer på markedet samme tid som iPad 3 og iPhone 5.

Krever å få se produktene innen 13. juni

Samsung påpeker at de selvsagt ikke engang vet om iPad 3 eller iPhone 5 er ferdigutviklet, men henviser til Apples tidligere lanseringer og Internett-rapporter. Finnes det ikke endelige versjoner av produktene ønsker selskapet den siste tilgjengelige versjonen.

Samsungs advokater ønsker å evaluere Apples endelig versjoner av iPad 3 og iPhone 5 mot deres egne produkter og vurdere eventuelle likheter. Dette vil de skal skje innen 13. juni 2011.

Kan ødelegge strategien fremover

Apple er som kjent tidenes mest mest hemmeligholdte teknologi-selskap.

Om Jobs blir nødt til å vise frem iPhone 5/4GS og/eller et kommende nettbrett, la oss si iPad 3, vil dette skade Apples planer i lang tid fremover, om da produktinformasjon og/eller bilder lekker.

Ifølge dokumentene er det nemlig lagt opp slik at kun selskapets advokater får lov å se produktene, men jo fler som har tilgang til prototyper, jo større er sjansen for en lekkasje.

Liten sjans for at det skjer

Det er uansett svært lite sannsynlighet at iPad 3 kommer i år, men om en prototype blir avslørt i løpet av sommeren mister Apple mye av sin hype-strategi og hemmelighetskremmeri som er en svært viktig del av selskapets markedsføringsstrategi.

Hvor stor er sjansen for at Samsung vinner frem med sine argumenter om å få se Apples kommende produkter?

Ikke veldig store. Apple har tross alt ikke annonsert noen av produktene det henvises til i dokumentene fra Samsungs advokater, mens i Samsungs tilfelle er det stikk motsatt. Produktene ble avslørt før Apples krav i april.

Kilde:
This Is My Next

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse