En tidlig versjon av Windows 8s installasjonsprosess.

Annonse


Ballmer:– Windows 8 neste år

Det har faktisk vært snakk om at forbruker-lanseringen av Windows 8 ikke ville finne sted tidlig 2013. Det stemmer heldigvis ikke.

Bekreftet lansering neste år

Heldigvis kommer Microsoft til å jobbe kjappere enn det. Microsoft-sjef Steve Ballmer kunne nemlig i går fortelle sitt japanske publikum, han er på besøk i landet, at neste versjon av Windows skal lansere en gang neste år.

Ballmer siktet til OSet ved å kalle det Windows 8, så nå kan vi nok legge Windows Next eller andre ryktenavn døde. Blant annet sa Ballmer:

– Mens året ruller videre vil du komme til å høre mye mer om Windows 8. Windows 8 slates, tablets, PCer og mange andre formfaktorer, forklarte han og siktet selvsagt til at Windows 8 støtter ARM.

Annonse


– Papirtynne mobiler

Ballmer snakket om Windows 8 i siste del av talen der han var innom en rekke emner. Sjefen snakket også, interessant nok, om brukergrensesnitt og hvordan dette kan gjøre opplevelsen av å bruke en PC bedre.

Også formen på maskinene vi bruker vil stadig forandre seg, er Ballmers spådom:

– Jeg tror at det en gang i fremtiden vil bli vanskelig å skille fra hverandre en mobil fra en slate, fra en PC. Man vil ha paneler som er tynne som papir og som er veldig lette å forme som en mobil, samtidig vil man få mer og mer PC-lignende-funksjonalitet i mindre formfaktorer.

Ikke nok med det: I dag skal Microsoft Norge snakke om Windows Phone 7.5. ITavisen.no er til stede og vi lover å holde deg oppdatert.

Kilde:
Microsoft

Not enough space
(Ill.: Neowin.net)
What to keep
(Ill.: Neowin.net)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse