File:ITunes Screenshot 9.2 Vista

Annonse


– Apple med nye musikkavtaler

Nå ser det ut til at en musikkstreamingtjeneste fra Apple er virkelig rett rundt hjørnet.

De store er med
CNet skriver at i følge deres kilder har selskapet nettopp undertegnet en avtale med giganten EMI, og er nærme å inngå avtaler med både Universal og Sony. Fra før skal Apple ha blitt enige med Warner.

I følge kildene kan samtlige avtaler være på plass neste uke, og dermed er Apple klare til å lansere sin musikkstreaming med støtte fra de fire største musikkutgiverne.

Lansering snart?
Igjen tyder dette på at lanseringen av en slik tjeneste er i rute til Apples WWDC-konferanse den 6. juni – riktignok mener noen at selskapet vil vente med nyheten til sin musikkorienterte pressekonferanse til høsten.

Annonse


Som kjent har Amazon og Google i det siste lansert sine musikktjenester, men disse lar brukerne kun lagre dine eksisterende filer i nettskyen. De har ingen avtaler med leverandørene, noe Apple nå ser ut til å ha på plass. Dermed er det duket for at Apple overgår konkurrentene når det gjelder musikk i nettskyen, men det spørs hvordan deres løsning vil måle seg med tjenester som Wimp og Spotify, som vi i Europa er vant med.

Kilde:
CNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse