Ikke la deg lure: Det har aldri og kommer trolig ingen Dislike-knapp med det første.

Annonse


Trodde du endelig dette var mulig?

Det er mange som ønsker seg en Dislike-knapp på Facebook.

Nekter å implementere Dislike

Hva er vel mer naturlig å ha et motstykke til Like? Det virker temmelig logisk for de fleste, men Facebook har ingen planer om å implementere dette, det er i hvert fall ikke kjent at de jobber med det.

Vi tipper selskapets annonsører ikke hadde sett veldig positivt om produkter og tjenester hadde fått mange Dislikes. Vi kan jo bare spekulere, men dette kan være en av grunnene.

Finnes ingen Dislike-knapp

Eller kanskje nettsiden rett og slett tror en Dislike-knapp hadde gjort Facebook til et mye mer negativt sted å være?

Annonse


Ikke vet vi, men ikke la deg lure av Dislike-grupper som lokker deg med installasjon av Dislike-knapp om du blir med i gruppen.

Denne meldingen er falsk

Meldingen «Facebook now has a dislike button! ‘Click Enable Dislike Button’ to turn on the new feature!» går nå som en farsott på verdens største sosiale nett-tjeneste.

Facebook har sikkerhetsmekanismer forbundet med sin Share-funksjon, men dette har hackerne på en eller annen måte lurt seg rundt på og implementert knappen «Enable Dislike Button».

Aktiverer et JavaScript

Trykker du knappen sprer du samme melding til alle dine venner og det kjøres også Javascript på maskinen din om du er uheldig og trykker uten å tenke deg om.

Om JavaScriptet gjør skumle ting er i skrivende stund ikke kjent, men faren er helt klart tilstede.

Kilde:
Naked Security

«Facebook now has a dislike button! Click 'Enable Dislike Button' to turn on the new feature!»

Annonse