Disse to deltakerne (legg merke til de hvite laboratoriefrakkene) på Google-konferansen IO bruker begge Mac. Det samme gjørt stort sett alle de andre deltakerne.

Annonse


Knapt en PC å se

Google har nettopp annonsert at de snart er klare med Chrome-laptopene sine.

Bøyd over MacBook
Det er likevel Mac som gjelder hos Google-folket, skal vi tro en uformell fotoreportasje som hm…kanskje ikke helt objektive 9to5mac.com har gjort.

Bildene viser Googles ansatte – til dels i karakteristiske, hvite laboratoriefrakker – som alle sammen sitter bøyd over sin MacBook eller fingrer med sin iPad.

En og annen Android-bruker
Bare unntaksvis ser vi en Android-enhet som Samsungs Galaxy Tab, og enda sjeldnere en Windows-PC. Og da er det stort sett journalister det er snakk om.

Annonse


Men bilder kan jo lyve. Så hva er da mer naturlig enn å spørre Googles teknologisjef og med-gründer Sergey Brin om hvordan ståa er mellom Apple-brukere og Windows-brukere i sjappa hans?

– Ikke noe galt med Windows
Det gjorde All Things Digital..

– Jeg vil tro at rundt 20 prosent av oss bruker Windows – de aller fleste av disse Windows 7. Jeg mener ikke det er noe galt med Windows i seg selv. Det har masse flotte sikkerhetsfunksjoner, svarte Brin.

Brin stilte visstnok uten datamaskin på konferansen, så vi vet ikke om han tilhører de 80 prosentene eller ikke. Uansett burde han ha råd til en MacBook Pro…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse