sonytabletsp2011-04-26

Annonse


Her er Sonys nettbrett

Vi skrev om begge disse i februar, da de bare var ubekreftede rykter. I dag annonserer imidlertid Sony sine to første nettbrett, og det viser seg at ryktene stemte nøyaktig.

To modeller
Den første modellen er den mediasentriske S1, som har en 9.4 tommer stor skjerm, Android 3.0 og et ganske tradisjonelt design som likevel utmerker seg med en spesiell avrunding på den ene siden, slik at nettbrettet er lettere å holde som en bok.

sonytabletsp2011-03-31-3

S2 er den andre nyheten, en snodig modell som består av to skjermer med 5.5 tommer hver, og begge kan vise separat innhold – eller brukes som én stor skjerm. Denne kjører også Android 3.0.

Annonse


Mye tjenester
Nettbrettene støtter Sonys Qriocity-tjeneste for avspilling av media, og mest interessant – det er også støtte for PlayStation Suite, som gjør det mulig å spille blant annet spill til den første PlayStation-maskinen. Den samme tjenesten støttes også av den nylig lanserte Xperia Play-telefonen, men den er fremdeles ikke fullt funksjonell, så vi vet ikke hvor nyttig løsningen er.

S1 og S2 vil også kunne brukes som fjernkontroll for Sonys andre enheter.

sonytabletsp2011-03-31-4

Begge enhetene har et Sony-tilpasset grensesnitt, og spesielt S2 har applikasjoner spesielt designet for de to skjermene. Begge bruker Tegra 2-arkitekturen, og har alle forventede funksjoner som kameraer, støtte for 3G og DLNA.

Høst?
Lanseringen av begge nettbrettene skjer til høsten, og vi kommer tilbake med mer info om norsk utgivelse.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse