Nokia E6

Annonse


Her er nye Symbian

Mens vi venter på Windows-telefoner fra Nokia, fortsetter selskapet å oppdatere opplevelsen for Symbian-brukerne.

Blir penere
I dag kunngjorde selskapet et forbedret grensesnitt for eksisterende Symbian^3, noe som innebærer nye, penere ikoner, bedre inntasting av tekst, langt bedre nettleser og mer funksjonelle kart. Oppdateringen kalles forøvrig for «Anna».

I samme slengen kommer det to nye Symbian-telefoner: Businessmobilen E6, med fullt tastatur og berøringsskjerm, samt den underholdningsfokuserte X7.

Av disse vil kun E6 selges i Norge, bekrefter Nokia. Den kommer til å koste 340 euro, og kommer i juni.

Annonse


Oppdateres
Den nye versjonen av Symbian kommer forhåndsinstallert på de nye mobilene. Den vil også bli tilgjengelig til nedlasting for eiere av N8, E7 og C7 i løpet av de kommende månedene. Nye eksemplarer av disse eldre mobilene vil også ha den nye versjonen forhåndsinstallert.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse