Er det Apple som misbruker HTC eler omvendt? De to partene kriger nå i flere rettssinstanser.

Annonse


Her er HTCs sjefsmobil

HTC har såvidt sluppet mobilene Incredible S og Desire S på markedet, men girer allerede opp til neste utgivelse. Og denne gangen er nyheten langt mer konkurransedyktig.

Mektig
HTC Sensation er en dobbelkjerne-mobil med 1.2 GHz-prosessor, 768 MB RAM og en 4.3-tommers skjerm. Den har naturligvis alle tenkelige spesifikasjoner, og kan til og med filme i full 1080p. Kameraet tar ellers stillbilder i 8 megapiksels-oppløsning.

Ny programvare
Sensation kommer også med versjon 3.0 av Sense-grensesnittet (som kjører oppå Android 2.3), som blant annet lar deg tilpasse låseskjermen med widgets. Det introduserer også nye 3D-effekter i menyene, ny funksjonalitet for vær-applikasjonen, samt en applikasjon kalt HTC Watch, som er en løsning for å laste ned filmer i DVD-kvalitet.

Telefonen slippes i Norge i løpet av andre kvartal 2011.

Annonse


Nettbrett på vei
Selskapet bekrefter også at deres første nettbrett, HTC Flyer, vil slippes i Europa fra 9. mai og utover. Vi venter fortsatt på endelig norsk dato, men i mellomtiden kan du lese vårt sniktitt på det interessante nettbrettet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse